Coro marinadmopp

Underlättar marineringen

Marinadmoppen underlättar pensling av lättflytande marinader och såser. Du använder moppen för att pensla på lättflytande marinad under hela grillningen för extra mycket smak. Det kommer med två mopp-huvuden i bomull och ett långt handtag av trä.

Blötlägg moppen efter användning i diskmedel och vatten och tvätta sedan för hand, lufttorka. Moppen kommer att bli färgad av marinad och grillens yttre påverkan.

Storlek 48 cm

Levereras i presentkartong. Kartongen är under 3 cm vilket gör att den går att skicka som brev och gör den till en kul sommarpresent att skicka. 

79 :-/st
(Pris vid 50 st)

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Coro marinadmopp
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295