Smeg Sportblender

Smidig sportblender från Smeg

Den kompakta mixern PBF01 är det senaste tillskottet av små apparater i Smeg-familjen för att möta behoven av en hälsosam och dynamisk livsstil!

Den personliga mixern är både kompakt i storleken och har en snygg design vilket är resultatet av företagets kunnande inom tillverkning av hushållsapparater och med en Made in Italy-design. Du kan välja mellan två hastighetsnivåer. Mixern kommer med två flaskor på 600 ml för maximal användning, för att passa alla smaker. På så vis kan du lämna en hemma och ta med en ut när du ska iväg.

Effekt: 300W
Storlek: 32,5x14 
Färg: Svart, cream, vit, pastellblå, pastellgrön, rosa och röd

1369 :-/st

Uppge önskad färg i kassan

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Smeg Sportblender
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295