Rosa Bandet året runt

Stöd Rosabandet !

Oftast uppmärksammas rosa bandet under Oktober månader. Vi vill slå ett extra slag och uppmärksamma det året runt. I denna härliga låda så får du förutom härliga chips med ros smak så får du ros salt från sal de ibiza som har tagits fram i sammarbete med rosa bandet. För varje såld burk så doneras 1 Euro. Du får dessutom en mossuerande smultrondryck och lite härligt blomsterströssel. Vi på skänker också 10kr per varje såld låda till Ung cancer. Det finns även en möjlighet att köpa till ett armband från Ung cancer till en kostnad av 60kr.

Innehåller:
1st fönsterförpackning i natur med träull i botten.
1st roschips från Sal de Ibiza 45g.
1st Fleur de salt rosa limited edition från Sal de ibiza 140g.
1st mousserande smultrondryck 33cl.
1st blomsterströssel 15g.
1st 10kr till Ungcancer.

445 :-/st
(Pris vid 50 st)

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Rosa Bandet året runt
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295