Kylryggsäck Island

Exklusiv kylryggsäck

Exklusiv kylryggsäck med stort kylfack samt ytterligare fickor för övriga saker. Island är en mycket snygg och väldesignad kylryggsäck som är bekväm att bära med sig.

Vikten jämnas ut över båda axlarna så att du slipper få ont i axlar genom att kånka runt på en tung ryggsäck. Kylryggsäcken har en vadderad rygg, axelband samt midjeband och bröstband för extra avlastning. Ett lätt och bekvämt sätt att bära din mat och dina kylvaror på! Island har två stora fickor, varav ett är ett stort kylfack med nätficka för kylklampen. Snygga materialblandningar och detaljer gör Island till en favorit bland många!

Storlek: 30x15x47 cm

Volym: 20 L

398 :-/st vid 25 st

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Kylryggsäck Island
st
+ moms och frakt

 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295