Intresserad av denna produkt? Kontakta oss per mail eller ring för pris

Vinga Outdoor set

Perfekt set för skogsturen

Ett set ihopsatt för en dag i skogen med ryggsäck, picknickpläd och 2 st termosar

Clifton Trail Backpack svart i stentvättad canvas med detaljer i skinnimitation. Modellen har ett vadderat fack för datorn och fungerar lika bra i skogen som i den urbana djungeln.

Miles Termosflaska 1 L har en smart vakuumisolering som håller vatten iskallt i upp till 18 timmar och varma drycker varma i upp till 6 timmar. Vakuumisoleringen gör att den aldrig kondenserar och blöter ner väskan. Flaskan är tillverkad i 18/8 rostfritt stål vilket innebär att den inte tar smak eller doft av tidigare innehåll. Korken har även försetts med en hängare. Termosflaskan är fri från gifter och går att använda livet ut. Det bidrar till färre plastflaskor slängs och vi sparar på hav och miljö. Finns i svart och silver.

Bonsall picknickpläd av mjuk fleece med detaljer av bomullscanvas och konstläder. Pläden har ett trendigt geometriskt mönster.

Ni har möjlighet att få egen Lasergraverad Etikett på Ryggsäck & Picknickpläd. (Ingår i priset)

OBS! Picknickpläden är slut, byts ut till likvärdig produkt!

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295