Amsterdam Collection - Rituals Giftset Large

Exklusivt gåvoset med ljuvlig doft av japansk yuzu och tulpan

Japansk yuzu och tulpaner transporterar dig tillbaka till tiden när Asien blev en del av Amsterdambornas vardag. Doften är unisex.

Innehåller duschskum, kroppskräm och doftspray. Gåvosetets vackra formgivning har inspirerats av en unik Delftvas från 1600-talet som återspeglar de asiatiska influenser som förändrade livet för människor i Nederländerna och influerade landets konst och inredning under guldåldern. 

Innehåll: 1 X Amsterdam Collection Foaming Shower Gel, 1 X Amsterdam Collection Body Cream, 1 X Amsterdam Collection Body Mist

399 :-/set
(Pris vid 50 set )

Minsta beställningsantal 5 set

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Amsterdam Collection - Rituals Giftset Large
set
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295