Green Cardamom doftstickor

Rituals Private collection

Med dessa exklusiva doftstickor från Rituals Private Collection skapas en inbjudande stämning i ditt hem. De vackert designade glasflaskorna är ett stilfullt vis att sätta doft på ditt hem med en ton av kardemumma. En lätt och förförisk kombination av syrlig mandarin och en hint av söta och fylliga kryddor svävar över träiga basnoter av söt amber och mysk. Tillsammans skapar de en exklusiv och upplyftande doftupplevelse.

Sätt de 14 stickorna i parfymflaskan så att de kan absorbera oljan. Låt doftstickorna fylla rummet med en naturlig doft. Doftstickorna gör så att oljan avdunstar och sprider en diskret, exklusiv doft. Om du vill ha en mer intensiv doftupplevelse kan du vända på stickorna då och då efter behov. Obs: om du vänder stickorna ofta förbrukas oljan snabbare.
Tips: För mindre rum behöver du bara använda en del av doftstickorna, så räcker oljan längre.
Njut av en unik, sofistikerad stämning i upp till 5 månader, och kombinera doftstickorna med ljuset med samma doft för att förstärka doftupplevelsen.
388 :-/st

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Green Cardamom doftstickor
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295