Green Cardamom Mini doftstickor

Från Rituals private collection

Exklusiva minidoftstickor från Rituals Private Collection skapar en inbjudande stämning i ditt hem. De vackert designade glasflaskorna är ett stilfullt vis att sätta doft på ditt hem med en ton av kardemumma. En lätt och förförisk kombination av syrlig mandarin och en hint av söta och fylliga kryddor svävar över träiga basnoter av söt amber och mysk. Tillsammans skapar de en exklusiv och upplyftande doftupplevelse.

Sätt de 6 stickorna i parfymflaskan så att de kan absorbera oljan. Låt doftstickorna fylla rummet med en naturlig doft. Doftstickorna gör så att oljan avdunstar och sprider en diskret, exklusiv doft. Om du vill ha en mer intensiv doftupplevelse kan du vända på stickorna då och då efter behov. 
Obs: om du vänder stickorna ofta förbrukas oljan snabbare
Njut av en unik, sofistikerad stämning i upp till 6 veckor, och kombinera doftstickorna med ljuset med samma doft för att förstärka doftupplevelsen.
169 :-/st

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Green Cardamom Mini doftstickor
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295