Intresserad av denna produkt? Kontakta oss per mail eller ring för pris

Sweet Jasmine Mini doftstickor

Rituals private collection

Exklusiva minidoftstickor från Rituals Private Collection som skapar en söt och romantisk stämning i ditt hem. De innehåller fruktiga och upplyftande toppnoter av syrlig citrus och bär i kombination med väldoftande blommor som pion och liljekonvalj. Sandelträ berikar doften med en varm, elegant arom.

Doftstickorna är en elegant inredningsdetalj som ger en underbar, diskret doft utan att du behöver vända dem. Om du vill ha en mer intensiv doftupplevelse kan du vända på stickorna då och då efter behov. Obs: om du vänder stickorna ofta förbrukas oljan snabbare.
 
Sätt de 6 stickorna i parfymflaskan så att de kan absorbera oljan. Låt doftstickorna fylla rummet med en naturlig doft. Doftstickorna gör så att oljan avdunstar och sprider en diskret, exklusiv doft.
Njut av en unik, sofistikerad stämning i upp till 6 veckor, och kombinera doftstickorna med ljuset med samma doft för att förstärka doftupplevelsen.
100 ml

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295