Ring oss! 033-44 44 55
Bild på EGG Powerstation
Lösningen på lösa sladdar
Lösningen på lösa sladdar
Förslag på hur skalet kan loggas
Förslag på hur skalet kan loggas
för arbetsliv och vardag
för arbetsliv och vardag

EGG Powerstation

Lösningen för trassliga kablar

Har du någon gång haft det lite trassligt med kablarna? Eller upplevt att det inte finns tillräckligt med strömuttag? De flesta kan nog svara ja på dessa frågor. Lösningen på detta problem stavas Power Station. Denna produkt lämpar sig alldeles ypperligt på kontoret, i hemmet, i hotellobbyn, i mötes rummet. Ja, överallt där du har tillgång till ett strömuttag helt enkelt. Det fiffiga med denna lilla manick är att man den omvandlar 1 uttag till uppemot 17st. Inte nog med det, den har 2st USB portar integrerade för laddning utav mobiler eller annan medieutrustning. Produkten går givetvis att märka med er företagslogo, antingen med ett vanligt tryck på vitt skal eller ett flerfärgstryck. Fantasin är det enda som sätter gränsen rent layoutmässigt.
Kan denna innovativa teknikprodukt förenkla din vardag och samtidigt synliggöra ditt varumärke på ett snyggt sätt? Då är EGG Powerstation exakt vad du väntat på!

Kika gärna in Youtube videon ifrån tillverkaren för att bilda dig en bättre uppfattning om produkten.
https://www.youtube.com/watch?v=k-fInCKHybY

 

359 :-/st vid 50 st

Inkl 1-färgstryck

Kontakta oss på Mickson för mer information, priser och layoutförslag.

Antal: Köp

Ring så hjälper jag dig!

Jag finns på 033-44 44 55.

E-post: [email protected]

Ställ en fråga om produkten

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

EGG Powerstation
st
+ moms och frakt