Intresserad av denna produkt? Kontakta oss per mail eller ring för pris

EGG Powerstation

Lösningen för trassliga kablar

Produkten går givetvis att märka med er företagslogo, antingen med ett vanligt tryck på vitt skal eller ett flerfärgstryck. Fantasin är det enda som sätter gränsen rent layoutmässigt. Kan denna innovativa teknikprodukt förenkla din vardag och samtidigt synliggöra ditt varumärke på ett snyggt sätt? Då är EGG Powerstation exakt vad du väntat på!

Har du någon gång haft det lite trassligt med kablarna? Eller upplevt att det inte finns tillräckligt med strömuttag? De flesta kan nog svara ja på dessa frågor.

Lösningen på detta problem stavas Power Station. Denna produkt lämpar sig alldeles ypperligt på kontoret, i hemmet, i hotellobbyn, i mötes rummet. Ja, överallt där du har tillgång till ett strömuttag helt enkelt.

Det fiffiga med denna lilla manick är att man den omvandlar 1 uttag till uppemot 17 st. Inte nog med det, den har 2 st USB portar integrerade för laddning utav mobiler eller annan medieutrustning.

Kika gärna in Youtube-videon ifrån tillverkaren för att bilda dig en bättre uppfattning om produkten.
https://www.youtube.com/watch?v=k-fInCKHybY

Inkl 1-färgstryck

Kontakta oss på Mickson för mer information, priser och layoutförslag.

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295