TINGS Travel padelset 2-delar Acapulco

Set med väska och fodral

Set med väska och fodral i slitstark tvättad canvas.

Väskan är speciellt designad för att få plats med ett padelrack, men passar utmärkt att användas som en weekendbag. Den är tillverkad i slitstark tvättad canvas med detaljer/piping i konstläder och har två separata inne fickor där du enkelt förvarar padelracket och i den andra separata delen kan du lägga dina kläder mm. Den delen har även en inredning med extra nätficka som gör det lätt att organisera dina saker. På ena långsidan finns en utvändig ficka där man även kan förvara racket samt ett separat skofack. 

Fodralet är extra vadderat för att skydda ditt rack och har en utvändig ficka med dragkedja där man kan förvara nycklar, mobiltelefon etc. Både väska och fodral har en justerbar axelrem i matchande färg.

Väskan rymmer 40 liter och är 54x32x23cm.
Fodralets storlek är 50cm
Finns i färgerna svart, olivgrön samt kaffebrun
Levereras separat i två delar där varje del ligger i en polybag

Vid köp av fler än 50 st, kontakta oss för pris

Vill du köpa eller veta mer om denna produkt kontakta gärna oss på 033-444455 alt [email protected]

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295