TINGS Travel weekendset 3-delar Stockholm

Komplett weekendset

Weekendset Stockholm i 3-delar är en klassiker i slitstark tvättad canvas av mycket hög kvalitet med detaljer i konstläder som gör setet mycket elegant.

Bagen har bra inredning med extra ficka som gör det lätt att organisera dina saker samt två utvändiga fickor med dragkedja. Bag levereras med en justerbar axelrem i matchande färg rymmer 44 liter och storleken är 55x25x32cm.

Ryggsäcken har två utvändiga fickor med dragkedja samt en öppen ficka på ena sidan. Ryggsäcken har även en extra ficka på insidan där man enkelt kan placera en bärbar data eller dylikt.  Ryggsäcken har justerbara axelremmar i matchande färg rymmer 21 liter och storleken är 46x32x14cm.

Necessären har bra inredning med en ficka med dragkedja samt två fickor där man enkelt kan organisera sina saker. Necessärens storlek är 24x15x12cm.

Levereras separat i tre delar där varje del ligger i en polybag.

1095 :-/set

Vid köp av fler än 50 st kontakta oss för pris.

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

TINGS Travel weekendset 3-delar Stockholm
set
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295