Gåvokort Sagaform Byon 400

Uppskattade gåvor från Sagaform och Byon

Det här kortet är fyllt med tusen möjligheter från våra starka varumärken Sagaform och Byon. Här är det mottagaren själv som får välja. Inget begränsat sortiment. Här finns något för alla, produkter till köket, picknicken, on the go, utelivet eller för att inreda hemmet med unika detaljer som sticker ut och tar plats. Vi lovar produkter som kommer att uppskattas över tid, precis så som det ska vara när man får en gåva.


Med detta presentkort kan mottagaren välja fritt i hela Sagaforms och Byons sortiment med över 1000 artiklar. Välj vår standarddesign på korten eller designa ett eget kort (minst 50 st).

Se hela sortimentet på www.sagaform.com och www.byondesign.com
Presentkort värde: 500 kr

399 :-
(Pris vid 50 )

Frakt tillkommer med 85 kr/st

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Gåvokort Sagaform Byon 400
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295