Välkommen till oss på Mickson

Vi levererar sommarpresenter och julklappar till små och medelstora företag - inslagna med en oöverträffad kombination av glädje, engagemang och pålitlighet.

Ingen kund är för stor för oss och ingen kund är för liten.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med just det du söker.

Telefon: 033- 44 44 55
E-post: [email protected]

Mikael Andersson

Mikael Andersson

Glad och sportintresserad kille som gärna tar en tur på golfbanan, spelar lite padel eller åka till Varberg och njuter i stugan. Tycker om det sociala med god mat, resa och mycket, mycket annat.

Favoritprodukt: BBQ Gypsy Smoke deluxe

Sebastian Andersson

Sebastian Andersson

Löparnörden i gänget, som gärna tar tillfället i akt och springer en runda i skogen om man få några halvtimmar till övers. Gillar mat och förtär gärna denna på en taverna i Italien eller Grekland om somrarna.

Favoritprodukt: Anchor badlakan - Jag åker inte på semester utan en schyst handduk ifrån Vinga 

Maria Edentoft

Maria Edentoft

En positiv och nyfiken hästtjej som sällan fastnar i soffan. Tränar, rider och tar gärna långa rundor i skogen med hunden Molly.

Då även hemmet och inredning ligger högt på intresselistan så är min absoluta favorit i vårt sortiment Vingas keramikserie Nomimono.

Magnus Lindqvist

Magnus Lindqvist

Sportfånen i gänget. Hardcore Arsenalsupporter som blandar upp familjelivet med lite golf och padeltennis. Älskar att samla ihop lite vänner och spela sällskapsspel, men hatar att förlora. Älskar att resa och uppleva nya saker men hatar att flyga.

Favoritprodukt: Electrofire tändare

Ingela Kroon Bylund

Ingela Kroon Bylund

Smågalen tvåbarnsmamma som försöker hålla sig i form med att jogga. Familj och vänner ligger varmt om hjärtat, liksom hunden Ebba. Gillar ordning och reda.

Favoritprodukt: Sortino strandväska – praktisk med många fack och dessutom grymt snygg

Gunilla Larsson

Gunilla Larsson

På sommarhalvåret hänger hon mest i trädgården och resten av året är det i ateljén med målarpenseln i högsta hugg man hittar henne.

Favoritprodukt: Picknickglas - perfekta för ett glas rosé på klipporna i solnedgången

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295