Sortino tote kylväska RPET

Picknicka med stil

Ge bort en uppskattad sommargåva till personalen med en stilig kylväska. Den är tillverkad av 50 % återvunnet material från PET-flaskor. Tyget är melerad ton-i-ton och kylväskan har detaljer i konstläder och bomull, vilket gör den lika snygg som en vanlig väska så du kan picknicka med stil.

Det finns ett mindre fack på utsidan så du även får plats med andra tillhörigheter. En reglerbar axelrem och dubbla handtag ger dig flera alternativ att bära kylväskan på. Tack vare den tjocka PEVA-vadderingen bevaras kylan länge och den är även enkel att tvätta av och ur efter användning. 

Kylväskan finns i grå, svart och marinblå
Storlek: 50x35x15 cm
Levereras i polybag

399 :-/st
(Pris vid 50 st)

Hör med oss gällande märkning.

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Sortino tote kylväska RPET
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295