Sloane Rpet Necessär

Elegant och stilren necessär i återvunnet material

En elegant necessär fulländar hela den välklädda känslan när man är på resande fot, som förhoppningsvis blir en bra följeslagare i många år.

Sloane är en stilren necessär framtagen i en återvunnen polyester som är vävd till att efterlikna en slitstark canvas i twill.

Yttertyget är tillverkat i 100% återvunnen polyester från PET-flaskor. Exklusiva detaljer av veganskt läder i så kallat waterborne PU vilket är ett mer skonsamt veganskt läder där man främst använder vatten istället för starka lösningsmedel i tillverkningsprocessen. Vilket innebär att det är bättre för både naturen, men framförallt för arbetaren i fabriken.

Storlek: 24x13x14 cm
Necessären finns i färgerna tan & svart
Levereras i polybag

299 :-/st
(Pris vid 50 st)

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Sloane Rpet Necessär
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295