MediaCard Medium

Välj bland 10.000 böcker, filmer mm.

​MediaCard är presentkortet som erbjuder marknadens största utbud av mediaprodukter. mer än 10.000 titlar filmer, tidningsprenumerationer, ljudböcker, pocket & e-böcker.

Tack vare att vi samarbetar med de största och mest välkända leverantörerna på marknaden kan vi erbjuda de senaste och mest populära titlarna inom varje produktkategori. 

MediaCard finns i fyra olika prisnivåer och alla prisnivåer erbjuder samma produktkategorier: tidningsprenumerationer, filmer, pocketböcker, ljudböcker och e-böcker.

Med MediaCard Medium får mottagaren möjlighet att välja mellan 2 pocketböcker, 1 e-bok, 1 ljudbok, 1 tidningsprenumeration eller 5 st filmer.

199 :-/st

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

MediaCard Medium
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295