Carrie Termosflaska 0,5 L

Återanvändningsbara termosmuggar

Återanvändningsbara termosflaskor tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål i dubbla lager med vakuum. Detta säkerställer en hög termoeffekt, så att din favoritdryck håller värmen i många timmar.

Det tvådelad locket har flera funktioner, eftersom den nedre delen säkerställer en bekväm dricksyta och den övre delen säkerställer att dricksytan är dold, vilket ger en hög hygiennivå. Konstruktionen av locket garanterar att termosmuggen och termosflaskan är 100 % tät och har en 360° dryckesyta. Den koniska formen säkerställer att Carrie passar in i de flesta mugghållare. Carrie termosflaska och termosmugg håller din dryck varm i upp till 5 timmar eller kall i upp till 10 timmar.

· Kan hålla din dryck varm i 5 timmar eller kall i 10 timmar.
· 100 % tät.
· Minskar användandet av engångsmuggar.
· Fri från BPA och ftalater.
· Termokoppen har ett skydd mot skållning i locket.
· Tål diskmaskin, endast i övre korgen vid max 55 °C.

Välj mellan svart, grå eller rosa termosflaska

289 :-/st
(Pris vid 50 st)

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Carrie Termosflaska 0,5 L
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295