Termosflaska - the bottle collector

Flaska som är framtagen både för dig & planeten!

The Bottle Collector är vår mångsidiga flaska i rostfritt stål (stainless steel) som är framtagen både för dig och planeten. Njut av välkyld eller varm dryck både hemma och på språng, oavsett om det är vatten, en kall juice eller ditt favoritkaffe.

Flaskan som rymmer 550ml bevarar din dryck kyld i 24 timmar och din varma dryck varm i 12 timmar, vilket gör den till både en vattenflaska och termos. Öppningen är utformad för att enkelt kunna dricka ur, hälla med, fylla och rengöra.

För varje såld flaska plockas 100 plastflaskor. Tillsammans med organisationen Plastic Bank strävar vi efter att hålla våra hav plastfria samtidigt som vi förbättrar den ekonomiska situationen för människor runt om i världen. Genom vårt partnerskap bidrar vi till att göra skillnad och skapa en mer hållbar och rättvis värld för kommande generationer.

Mått: Höjd 23,5cm & Bredd 7,5cm

• Minskar plastutsläppen i vår havsmiljö
• Hjälper människor i ekonomisk utsatthet
• Vakuumisolerad & dubbelsidig flaska i rostfritt stål
• Håller kyla i 24 timmar
• Håller värme upp till 12 timmar
• Finns i 7 fina och matta greppvänliga färger

169 :-
(Pris vid 50 )

Uppge önskad färg i kassan
Kontakta oss för märkning

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Termosflaska - the bottle collector
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295