Skärbräda Orrefors & förkläde Kosta Linnewäfveri

Härligt set till sommarens matlagning

Det ultimata setet för att skapa härliga middagar på sommarens tillställningar. Setet består av en skärbräda i från Orrefors Jernverk samt ett snyggt förkläde från Kosta Linnewäfveri.

Skärbrädan är i vackert acaciaträ och passar både till att hacka grönsaker på som att ställa på bordet efter att du har grillat. Storlek: 37x25x1,5 cm. Förklädet från Kosta Linnewäfveri är producerad av slitstarkt material i ren bomull. Förklädet har en ficka fram, midjeband i tyg, justerbart nackband samt detaljer i PU-läder och metallknappar.  Storlek: 65x100 cm.

Välj mellan sand, marin och grå. 

399 :-/set
(Pris vid 25 set )

Uppge önskad färg på förkläde i kassan.
Ordinare pris: 578:- 

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Skärbräda Orrefors & förkläde Kosta Linnewäfveri
set
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295