Hamam sommarpaket Maritim

Klart set för stranden

Vi har satt ihop en perfekt sommargåva till personal. Ett set för stranden med strandväska, hamambadlakan och vattenflaska.

Hamamhandduken är tunn och skön och torkar snabbt, kan även användas som sjal, bordsduk, picknickpläd eller bara att svepa om sig i soffan.
Klassisk strandväska med jute i botten och själva väskan är gjord i canvas. Inuti finns ett foder med en innerficka och du stänger väskan med en tryckknapp.
En snygg vattenflaska i BPA-fri tritan plast och lock i rostfritt stål. En tygögla i locket så att den går att hänga på en krok eller runt handleden.
 
Storlek: handduk 90x150 cm, väska 38x14x42 cm, flaska 35 cl
 
Välj mellan rosa, blått eller grått set
 
Levereras i tre olika förpackningar. 

249 :-/set
Ord. pris: 329 kr

OBS!! Rosa och blå väska slutsåld, ersätts med grå väska

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Hamam sommarpaket Maritim
set
+ moms och frakt

 

Mick'son Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mick'son Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295