Softybag Original

Originalet!

Softybag är lika stilren, enkel och portabel som den är användbar. Nedpackad tar den inte mer plats än en necessär, uppfylld erbjuder den sittplats för upp till tre personer eller en bekväm bädd för dig själv.

Fyll den på några sekunder med ett par drag genom luften och använd på tomten, i vattnet, på stranden, klipporna eller varför inte som extrasäng när du får gäster eller behöver fler platser framför TVn. Softybag är prylen som du inte visste att du behövde!

  • Mått uppblåst: 175 x 75 x 50 cm 
  • Mått ihopfälld: 12 x 20 x 30 cm 
  • Vikt: 760 g
  • Maxkapacitet: 300 kg
  • Varaktighet: Upp till 10 timmar. Beroende på hur väl den försluts.
  • Färger: Midnight Black, Navy Blue, Chili Red, Olive Green.
  • En Softybag i egen PMS-färg för din företagsidentitet är möjlig från 500 stycken. Leveranstiden för dessa beställningar blir dock längre.

Vår bag gjord av polyester har ett tunt lager innerplast innanför för att hålla luften kvar i bagen.

399 :-/st
(Pris vid 50 st)

Denna produkt är lämplig för tryck. Kontakta oss för offert.
Leveranstid tryckt produkt ca 4-5 veckor, minsta antal för tryck 50st.

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Softybag Original
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295